Registrerade hyresmäklare
Alla förmedlare på KEY Relocation Center AB är registrerade hyresmäklare hos Fastighetsmäklarnämnden.


Medlemmar i SHRF 
KEY Relocation Center AB är medlem i Sveriges hyres- och relocationförening för personalbostäder.

Vad är KEY Relocation Center AB och ITBostad?

KEY Relocation Center AB
KEY Relocation Center AB har sedan 1993 specialiserat sig på att hjälpa företag som flyttar anställda och deras familjer till och från Sverige. Vi tillhandahåller personlig och professionell relocation service som är skräddarsydd för att möta behoven hos våra klienter och expatriater. 

ITBostad 
Via vår bostadsbank ITBostad förmedlar vi bostäder till företag och privatpersoner. Vi använder vår erfarenhet till att kontinuerligt förbättra våra tjänster.
För privatpersoner som söker bostäder har vi utvecklat en internetbaserad annonssida med andrahandsbostäder. För våra företagskunder erbjuder vi fullservice med bland annat bostadsvisningar, assistans med kontraktsskrivning med mera.

Trygghet
Alla förmedlare är registrerade hyresmäklare hos FMN (Fastighetsmäklarnämnden) och vi har en representant i styrelsen för SHRF (Sveriges Hyres- och Relocationförening för personalbostäder). Genom att efterleva våra ledstjärnor - engagemang, kvalitet och kompetens - och kombinera detta med hög serviceanda har vi varit framgångsrika på marknaden. Vi vill att du skall uppleva denna trygghet när du anlitar oss.

Störst i Sverige
Vi är en av Sveriges största förmedlare av andrahandsbostäder och har kunder över hela landet. Vi har bemannade kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår stora bostadsbank gör det lättare för oss att hitta en matchning till ditt behov, vart du än i landet du befinner dig och vart du än söker bostad.© 2020