Frågor - Så här går det till...

HYR UT DIN BOSTAD
Som annonsör kan ni kostnadsfritt annonsera ut er bostad för uthyrning. Ni fyller enkelt i ett formulär med uppgifter om objektet. Ni kan välja att inte visa alla era kontaktuppgifter om så önskas.
Ni kan enkelt ladda upp bilder på er bostad. Detta för att öka intresset på just er bostad.
Väljer ni att endast hyra ut mot företag kan ni markera det direkt i formuläret, och din annons kommer då behandlas manuellt, och matchas emot de företag som söker bostad genom Key Relocation Center AB. I dessa fall är det någon från Key Relocation Center AB som kontaktar dig för ev. visning.

Väljer ni att hyra ut både mot företag och privat så kan ni bli kontaktade direkt av sökande via mail eller telefon.
Ni kan också ”hitta hyresgäst” till er bostad, genom att fylla i vilken typ av bostad ni hyr ut, och direkt på skärmen få fram en lista med personer som söker denna typ av boende.
Tänk på att ni som uthyrare har vissa skyldigheter, läs mer om det i ”uthyrningsavtalet”.
När ni hittat en hyresgäst till er bostad kan ni enkelt ladda hem hyreskontrakt från webbplatsen. Klicka här!

SÖKA BOSTAD VIA FÖRETAGET
För dig som är företagare kan vi erbjuda att ta hand om hela bostadssökningen och komma fram med förslag utifrån era specifikationer. Vi organiserar sedan visningar och upprättar kontrakt. 
Hyresperioder som vi kan erbjuda är allt från 1 månad eller längre, både möblerat och omöblerat.

SÖKA BOSTAD PRIVAT
Genom att registrera sin annons via www.itbostad.se, blir man medlem. Medlemskapet krävs för att kunna komma åt spärrade uppgifter på objektsdetaljerna. Som medlem blir du tilldelad dina personliga inloggningsuppgifter via mail. Så snart du mottagit dessa uppgifter kan du logga in på ”din sida” och direkt få upp objekt som matchar din sökning.
Du kan dessutom redigera din sökning och dina uppgifter direkt via ”din sida”.
Som medlem kan du också utan extra kostnad välja till en SMS-bevakning. SMS:et skickas ut i direkt anslutning till att ett objekt lämnas in i databasen, och endast om objektet matchar er sökning.
Det är enkelt och man behöver inte ha tillgång till internet & dator eftersom det ingår en SMS bevakning när man är inskriven i systemet.

ANNONSERING
I samband med registreringen till medlem, skriver man sin personliga annons, som syns direkt mot uthyrarna som söker efter hyresgäster till sina objekt.
Du kan ladda upp bild på dig själv, skriva ett personligt brev och lämna uppgifter om din arbetsgivare, etc. allt som kan vara till fördel för dig som bostadssökande.

FRYSNING
Tänk på att ni när som helst kan ”frysa” er annons, detta innebär att er tid stannar upp när ni inte behöver söka bostad. Alltså får ni en bostad efter ex. 2 veckor har ni således 6 veckor kvar, som ni kan frysa in. Ni har rätt till 3st frysningar under er annonstid.

Kostnad för att söka bostad i 2 månader är 295kr och detta inkluderar fri SMS bevakning, med obegränsade antal SMS.
Skulle man inte funnit boende under den perioden kan man förlänga sin annons med ytterligare 2 månader för endast 195kr.
Observera att inga pengar återbetalas, även om ni inte finner bostad under er sökperiod.© 2020